lördag 6 december 2014

Kardemummapannacotta med varm hjortronsylt



En perfekt avslutning på en god middag hittar ni här i lucka 6
Denna underbart krämiga pannacotta smaksatt med kardemumma, 
toppad med varm härlig hjortronsylt
En riktigt god dessert som uppskattades av alla runt bordet ikväll ☺


Kardemummapannacotta med varm hjortronsylt


Recept Ca 4 pot

5dl grädde
1dl gelésocker
1tsk mald kardemumma
3msk hjortronsylt

1.Blanda grädde och gelésocker i en kastrulloch
koka upp under omrörning
2.Tillsätt kardemumman och rör om
3.Fördela i potionsformar och ställ i kylen några timman
för att stelna
4.Värm hjortronsylten före servering och fördela över pannacottan
5.Servera direkt

Dubbel sats ikväll :)







Följ gärna min adventskalender på instagram
en_kaka_till


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar