Vackra Lelång,underbar utsikt från Majberget |
En kylbag med mat och fika är ett måste att ha med sig ut på sjön,
så igår fick den här godingen följa med oss ;)
Magopaj med kokos |
RECEPT
150g smör / margarin
1dl socker
2dl kokos
2,5-3dl vetemjöl
2st mango
1msk socker
1msk potatismjöl
1.Sätt ugnen på 200 grader
2.Blanda ihop smör,1dl socker,kokos och vetemjöl till en deg,
mängd vetemjöl efter hur "torr" man vill ha sin deg
3.Tryck ut halva degen i en pajform ca 24cm och förgrädda i 6-7 min
4.Höj ugnen till 225 grader
5.Skala mango och skär i bitar (fryst går också bra),
blanda med 1msk socker och potatismjöl
6.Lägg fyllningen i pajformen och fördela resterande deg över.
7.Grädda längst ner i ugnen i ca 20-25 min
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar