söndag 29 september 2013

Saftig vaniljkaka gjord på vaniljvisp

Vill ni baka enkelt men gott så måste ni pröva denna vaniljkaka,
 gjord på Milda vaniljvisp!!
En saftig kaka utan ägg pudrad med kakao och florsocker.








RECEPT
4dl vetemjöl
3tsk bakpulver
1tsk vaniljsocker
1,5dl socker
1fpk Milda vaniljvisp( 2.5dl)
100g smält smör
Garnering:
kakao och florsocker
1.Sätt ugnen på 175 grader
2.Smält smöret
3.Blanda all torra ingredienser i en bunke
4.Vispa upp vaniljvisp i en annan bunke och blanda ner i de torra ingredienserna
5.Häll i smöret och blanda till en smidig deg
6.Tryck ut degen i en mindre långpanna,klädd med bakplåtspapper
7.Grädda i ca 20min
8.Skär kakan i små fyrkantiga bitar




Följ gärna min instagram


 en_kaka_till


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar